Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Een 2018 vol passie

Start het nieuwe jaar smaakvol en gezond met heerlijk fris passiefruit. Passiefruit is rijk aan vezels en een bron van vitamine C. Onder de leerachtige paarse schil van deze bijzondere vrucht vind je heerlijk sappig zoetzuur vruchtvlees met eetbare pitjes. Tip: wanneer passiefruit gerimpeld is, is de vrucht rijper en het geleiachtige vruchtvlees zoeter. Zo kun jij op ieder moment van de dag genieten van deze gezonde en smaakvolle vrucht.

passiefruit rijpheid

1. Breakfast time

De dag goed beginnen met een eenvoudig en gezond ontbijt? Geef jouw yoghurt ontbijtje een exotische twist met passiefruit.
 
yoghurt-passiefruitswirl

2. Smoothies

Geef jezelf een boost met deze passiefruit smoothie. Lekker bij het ontbijt of als verfrissend tussendoortje.
 
passiefruit smoothie

3. Lekker als tussendoortje

Passiefruit is ook goed direct uit de schil te consumeren. Je hoeft de vrucht alleen open te snijden en vervolgens kun je het zoetzure vruchtvlees uitlepelen en direct opeten. Een lekker verfrissend tussendoortje. Mmm.. verantwoord genieten, daar houden wij van.
 
passiefruit los

4. Dress up

Gebruik het zoetzure vruchtvlees van de passiefruit om jouw gerecht extra smaak te geven en mooi aan te kleden. De passiefruitdressing is in verschillende gerechten toepasbaar, maar deze vinden wij wel erg lekker:
 
dressing

5. Borrel bites

Trek in iets lekkers? Kies dan deze gezonde snack met passiefruit. De schil van passiefruit is perfect om te vullen met een gerookte kipsalade én uiteraard met passiefruitvruchtvlees. Smullen maar!

gevuld passiefruit
 
Op zoek naar passiefruit? Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.
 
Meer bijzondere producten ontdekken? Bekijk ons gehele assortiment!
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.