Gratis passiefruit | EATME.nl Gratis passiefruit | EATME.nl
  • Passiefruit cashback actie

    Passiefruit cashback actie

Probeer passiefruit nu gratis

Passiefruit is lekker, gezond én makkelijk te bereiden. Wij vinden dat heel Nederland dit moet proeven, daarom kun je nu gratis passiefruit proberen door middel van deze speciale cashback actie. 

Hoe werkt het? 

In onderstaande winkels kun je EAT ME passiefruit in een actieverpakking met rode sticker vinden*. Koop deze actieverpakking en bewaar je kassabon of onthoud het aankoopbedrag. Aan de binnenkant van de verpakking zie je achterop de rode sticker een unieke code. Keer terug naar deze webpagina en vraag aan de hand van deze unieke code het volledige aankoopbedrag van één passiefruit-actieverpakking terug op je rekening.

Heb je al passiefruit gekocht en wil je het aankoopbedrag terug op je rekening? Klik dan hieronder op 'cashback vragen'. Wil je je alvast aanmelden voor de actie, zodat je na aankoop minder gegevens hoeft in te vullen? Klik dan op 'Aanmelden'.

 
gratis-passiefruit-actie
 
 

Deelnemende winkels

*Het is mogelijk dat passiefruit niet in alle winkels beschikbaar is

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.