Facebook Instagram Pinterest Newsletter

Welkom!


Het is tijd dat jij onze EAT ME mango beter leert kennen, omdat je altijd van deze heerlijk zoete en sappige vrucht kunt genieten. Wist je dat kinderen er ook dol op zijn?
Lees hier alles over onze mango's, laat je inspireren om deze vrucht vaker te eten en doe mee met de fantastische Veloretti kinderfiets winactie. 

Beantwoord deze korte vragen en maak kans op een kinderfiets!


Recepten:

Elke dag van een heerlijk zoete mango genieten? Natuurlijk! EAT ME Mango's zijn het hele jaar beschikbaar en smaken heerlijk in héél veel gerechten. Hierbij enkele recepten ter inspiratie. Enjoy!


Leuke kleurplaat hebben?

Download hem hier

Hoe ziet een lekkere
mango eruit?


Om het hele jaar de lekkerste mango's te leveren, volgen wij de mangoseizoenen over heel de wereld. Elk land van herkomst heeft eigen uiterlijke kenmerken, waardoor je aan de buitenkant niet kan zien of een mango rijp is. Zo hebben sommige rijpe EAT ME mango's een mooi rode gloed en blijven andere altijd groen van kleur. Toch zijn ze allemaal lekker zoet en sappig! Op dit moment komen de lekkerste mango's uit Ivoorkust. Vanwege het klimaat hebben deze mango's uit Ivoorkust een minder strakke en iets dunnere schil in vergelijking mango's uit andere landen. Hierdoor kunnen er richting de 'neus' van de mango rimpeltjes in de schil ontstaan, maar de smaak van deze Afrikaanse mango's is heerlijk.

En no worries, EAT ME mango's zijn altijd perfect eetrijp en direct te consumeren! Je kunt de mango op hardheid testen door met de volle hand voorzichtig te voelen. Geeft de vrucht mee? Dan is de mango rijp. Het is hierbij belangrijk dat je niet knijpt in de mango, dan kunnen er namelijk beurse plekken ontstaan. Een rijpe mango geeft een heerlijk zoete geur af.

Ivoorkust

Kenmerk: Gerimpeld neusje

Israël

Kenmerk: Groene schil

Puerto Rico & Dominicaanse Republiek

Kenmerk: Groen, geel en rood gekleurde schil

Peru & Brazilië

Kenmerk: Rode blos

Spanje

Kenmerk: wijnrode schil

Leeftijd: 2-4 jaar
Veloretti Mini
Leeftijd: 4-6 jaar
Veloretti Maxi
Leeftijd: 7-13 jaar
Popal Daily Dutch
Leeftijd: 14-18 jaar
Veloretti dames/heren

Beantwoord deze korte vragen en maak kans op een kinderfiets!


Aan deze actie zijn bepaalde voorwaarden verbonden, bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Om aan deze actie mee te doen moet je minimaal 18 jaar zijn of toestemming hebben van je ouders.

 

De winnaar van de prijs geeft Nature's Pride toestemming om kosteloos de verstrekte persoonsgegevens, eventuele foto's of eventuele door de deelnemers geleverde bijdragen ten behoeve van de actie te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de actie alsmede in het kader van de bekendmaking van de winnaar via internet.

 
 
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.