Facebook Instagram Pinterest Newsletter

Help! Wat eten we met Kerst?!

Ken je dat probleem? Heb je net de drukte van Sinterklaas achter de rug, staan Kerst en Oud & Nieuw alweer op de stoep. Super leuke en gezellige tijd natuurlijk, maar hoe manage je al die activiteiten? Bij Kerst is een van de meest gestelde vragen: Wat eten we? Wil je dit jaar echt iets nieuws en origineels op tafel zetten, maar heb je geen tijd om allerlei sites af te zoeken? Als het dit jaar (weer) aan jou is om een mooi kerstmenu op tafel te zetten, schiet dan niet in de stress. Wij hebben een aantal kerstrecepten samengesteld, zowel voor de echte keukenprins(es) als voor de wat minder ervaren kok. Na het lezen van dit artikel ben je in staat je gasten echt te verrassen. Lees snel verder en kies jouw Kerst.

 

1. Jouw Kerst: Lekker & Snel

Voor de gastheren/vrouwen die wat minder lang in de keuken willen staan zijn de gerechten van ons thema 'Lekker & Snel' de perfecte oplossing. Zoals de naam al aangeeft, staan bij dit thema de tijd en het gemak centraal. Veel mensen lijkt het leuk om iets lekkers op tafel te zetten, totdat ze erachter komen hoeveel moeite het kost. Mocht jij jezelf hierin herkennen, dan zijn deze recepten de ideale oplossing voor jouw Kerst. Alle gerechten die je hier vindt zijn zowel snel te bereiden als om je vingers bij af te likken. Een voorbeeld van een van deze gerechten is de mango-kipcarpaccio. Bekijk hier alle Lekker & Snel recepten.

 

2. Jouw Kerst: Bewust

Dit jaar hebben wij ook een aantal recepten ontwikkeld voor de wat meer bewuste eter. Eet je bewust wat minder vlees? Ga dan voor een van de kerstrecepten uit dit thema. Een voorbeeld van een van deze gerechten is de heerlijke zoete aardappelrösti. Bekijk alle Bewust recepten.

3. Jouw Kerst: All the way!


Voor de chefs die er hun hand niet voor omdraaien om langer in de keuken te staan en met veel plezier alles uit de kast halen, hebben wij als derde de receptencategorie 'All the way'. Pak uit met deze oogverblindende recepten en beauty's van producten! Ga bijvoorbeeld voor dit gerecht met eetbare bloemen. Bekijk alle All the way recepten.

In alle recepten vind je wel één of meerdere van onze heerlijke EATME producten terug. Dit zijn de meest unieke en smaakvolle producten van over de hele wereld. Zo worden onze avocado's en mango's later geplukt, zodat ze zo lang mogelijk aan de boom hangen. Hierdoor behouden de producten hun volle smaak en zijn ze Ready-to-Eat wanneer ze bij jou thuis op het aanrecht liggen. Op deze manier weet je zeker dat je er niet op Kerstavond achter komt dat de eetrijpe avocado's die je gekocht hebt nog hard zijn.

Ga jij aan de slag met één of meerdere van onze kerstrecepten of creëer je zelf een mooi gerecht met één van onze producten? Deel dit dan met ons en maak kans op een royaal EAT ME fruitpakket!

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.