Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Over EAT ME

Het verhaal achter EAT ME

Ontstaan

EAT ME I'm Ripe
In 2005 was Nature's Pride het eerste bedrijf in Europa dat eetrijpe mango's en avocado's op de markt bracht en in 2011 werden onze mango's en avocado's voor het eerst voorzien van het opvallende paarse EAT ME stickertje. Sindsdien laten de mango's en avocado's op een directe en vrolijke manier weten dat ze rijp en 'ready to eat' zijn.

EAT ME I'm Tasty
Inmiddels is het EAT ME stickertje niet te alleen te vinden op onze eetrijpe producten, maar op een range van bijna 100 soorten unieke groenten & fruit. EAT ME is uitgegroeid tot een kwaliteitslabel voor de meest smaakvolle, eetrijpe en verrassende producten.

Identiteit

EAT ME, Grenzeloos genieten...
Iedereen grenzeloos laten genieten van onze unieke groenten & fruit die met passie zijn geteeld door partners in 70 landen. Dat is onze dagelijkse ambitie.

EAT ME wil inspireren om de grenzeloze mogelijkheden te ontdekken van het brede aanbod aan groenten en fruit. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn! Met eenvoudige gerechten en praktische tips (die je op onze verpakkingen, website of social media vindt) zet je in een handomdraai een lekker en gezond gerecht op tafel of geef je het een exotische twist.

Belofte

Kwaliteit in elke vrucht
De groenten en fruit van EAT ME zijn smaakvol, gezond en van de hoogste kwaliteit. Kwaliteit begint bij de bron: de teelt. Via lange termijn partnerships wordt er duurzaam samengewerkt met telers over de hele wereld, om de lekkerste producten verantwoord te kunnen aanbieden in Nederland.

Geteeld en gerijpt voor een optimale smaak
Staat er een rode RIJP pijl op de EAT ME sticker? Dit betekent dat het betreffende EAT ME product perfect eetrijp ofwel 'ready to eat' is. Zo worden o.a. de EAT ME avocado's en mango's twee weken later geplukt dan gebruikelijk, waardoor de smaak zich extra goed heeft kunnen ontwikkelen aan de boom. Een modern rijpingsprogramma en strenge kwaliteitscontroles door onze rijpmeesters in Nederland, zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de EAT ME mango's en avocado's ook daadwerkelijk altijd perfect eetrijp aan de winkels wordt geleverd.

Nature's Pride
Nature's Pride

Nature's Pride

Nature's Pride is het bedrijf achter het merk EAT ME en is gespecialiseerd is in het importeren, rijpen, verpakken en distribueren van unieke groenten & fruit. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. We zien het als onze missie om de meest unieke en smaakvolle producten te leveren. Samen met al onze partners maken we elke dag het verschil. De hoge kwaliteit van onze exotische groenten en fruit is dan ook het resultaat van vele factoren. Van de passie van de teler, de betrokkenheid van de werknemers en onze unieke expertise in het rijpen van fruit, tot de aantrekkelijke presentatie van de producten bij onze klanten op het schap. Zo weten we zeker dat we de beste kwaliteit leveren en dat consumenten dagelijks grenzeloos kunnen genieten.

Nature's Pride
Nature's Pride
Werken bij Nature's Pride?

Ben je op zoek naar een carrière bij een dynamisch bedrijf dat continu groeit? Lees hier meer over Nature's Pride als werkgever en bekijk of er een geschikte vacature is die bij jou past.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie ontvangen over EAT ME of Nature's Pride of heb je een klacht, opmerking of tip? Wij horen graag van je. 

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.