Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Aardappelsalade met haricots verts

Recept time 35 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Recept time Kookpan

Geniet van een vullende en gezonde salade vol verse ingrediënten.

Ingrediënten

  • 300 g EAT ME haricots verts
  • 300 g krieltjes met schil
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 4 bosuitjes
  • 100 g cashewnoten
  • 2 el olijfolie
  • 3 el verse pesto, bekijk het recept hier.
  • Snuf zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Was de haricots verts en snijd de uiteinden eraf.
  3. Halveer de krieltjes en besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout. Leg de aardappeltjes vervolgens op een bakplaat en bak in 15 tot 20 minuten gaar en goudbruin in de oven.
  4. Breng water in een pan aan de kook en blancheer de haricots verts 3 minuten. Spoel hierna direct met koud water.
  5. Snijd de ui en bosui grof en de paprika in reepjes.
  6. Maak de pesto volgens dit recept.
  7. Meng de krieltjes, de haricots verts, de ui, de paprika, de cashewnoten en 3 eetlepels verse pesto met elkaar.
Enjoy

Meer recepten met haricots verts

Ossenhaasspies met haricots verts
Ossenhaasspies met haricots verts
Vegetarische loempia met haricots verts
Vegetarische loempia met haricots verts
Thaise curry met galanga
Thaise curry met galanga
Haricots verts rolletjes
Haricots verts rolletjes
Haricots verts-waspeen cake
Haricots verts-waspeen cake

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.