Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Aioli van verse knoflook

Recept time 10 min.
Recept time 2

Dit smeersel van verse knoflook kun je bij diverse gerechten toepassen, maar wordt vooral als smeersel op brood gebruikt.
Als je van knoflook houdt is dit echt een smeersel voor jou.

Ingredi├źnten

  • 2 teentjes EAT ME verse knoflook
  • 1 EAT ME rawit peper
  • 1 EAT ME limoen
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 1 mespuntje mosterd

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de rawit peper en verwijder de zaadjes. Snijd de peper in hele fijne stukjes.
  2. Pers de teentjes knoflook en snijd de limoen in twee├źn. Knijp het sap uit de vrucht.
  3. Meng het sap van de limoen, de mosterd, de rawit peper en de knoflook samen met de mayonaise.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Salade met physalis bessen
Salade met physalis bessen
Vijgen blini
Vijgen blini
Blauwe bessen bavarois
Blauwe bessen bavarois
Vijgen blini
Vijgen blini
Aardbei-tijm limonade
Aardbei-tijm limonade

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.