Aioli van verse knoflook - EATME Aioli van verse knoflook - EATME
  • Aioli van verse knoflook

Aioli van verse knoflook

Recept time 10 min.
Recept time 2

Dit smeersel van verse knoflook kun je bij diverse gerechten toepassen, maar wordt vooral als smeersel op brood gebruikt.
Als je van knoflook houdt is dit echt een smeersel voor jou.

Ingrediënten

  • 2 teentjes EAT ME verse knoflook
  • 1 EAT ME rawit peper
  • 1 EAT ME limoen
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 1 mespuntje mosterd

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de rawit peper en verwijder de zaadjes. Snijd de peper in hele fijne stukjes.
  2. Pers de teentjes knoflook en snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap uit de vrucht.
  3. Meng het sap van de limoen, de mosterd, de rawit peper en de knoflook samen met de mayonaise.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gambaspies met physalis bessen
Gambaspies met physalis bessen
Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise
Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise
Granaatappel-avocado salade
Granaatappel-avocado salade
Caribische suikermaïs met cayenne peper
Caribische suikermaïs met cayenne peper
Venkelsalade met passiefruitdressing
Venkelsalade met passiefruitdressing

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.