Avocado carpaccio - EATME Avocado carpaccio - EATME
Recept time 30 min.
Recept time 3

In deze creatieve bewerking van een klassiek voorgerecht wordt de volle smaak van avocado gecombineerd met de zilte smaak van Hollandse garnalen en de pittige smaak van rucola. Verras je vrienden of familie met dit smaakvolle en mooie voorgerecht.

Ingrediënten

  • 3 EAT ME avocado's
  • 50 g rucola
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 200 g gemarineerde, half gedroogde tomaatjes
  • 6 el pesto
  • peper & zeezout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Halveer de avocado's, haal de pit uit elke avocado en schep voorzichtig met een lepel het vruchtvlees in zijn geheel uit de schil.
  2. Snijd de 6 halve avocado's in dunne plakken. Leg per bord in totaal 1 avocado gesneden neer.
  3. Maak de borden op door allereerst de avocado te bestrooien met peper en zout naar eigen smaak.
  4. Geef de carpaccio vervolgens extra smaak door de pesto toe te voegen. Houd ongeveer 2 eetlepels pesto aan per bord.
  5. Verdeel de rucola over de borden en leg het in het midden van het bord.
  6. Maak het gerecht vervolgens af door de Hollandse garnalen en de gedroogde tomaatjes over de rucola te strooien.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Mangosalade met garnalen
Mangosalade met garnalen
Salade met physalis bessen
Salade met physalis bessen
Couscoussalade met sharonfruit
Couscoussalade met sharonfruit
Noedelssoep met Shanghai paksoi
Noedelssoep met Shanghai paksoi
Kokossoep
Kokossoep

Lees meer over de gebruikte producten

Lees meer over de EAT ME producten in dit recept
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.