Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Avocado carpaccio

Recept time 30 min.
Recept time 3

In deze creatieve bewerking van een klassiek voorgerecht wordt de volle smaak van avocado gecombineerd met de zilte smaak van Hollandse garnalen en de pittige smaak van rucola. Verras je vrienden of familie met dit smaakvolle en mooie voorgerecht.

Ingrediƫnten

  • 3 EAT ME avocado's
  • 50 g rucola
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 200 g zongedroogde tomaatjes
  • 6 el pesto
  • peper & zeezout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in dunne plakjes. Verdeel 1 avocado per bord.
  2. Bestrooi de avocado naar smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de pesto over de avocado.
  4. Verdeel de rucola over het midden van de borden.
  5. Maak het gerecht vervolgens af door de Hollandse garnalen en zongedroogde tomaatjes over de rucola te strooien.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Kippenbouillon met galanga
Kippenbouillon met galanga
Salade met groene mini asperges
Salade met groene mini asperges
Saucijzenbroodjes van groene mini asperges
Saucijzenbroodjes van groene mini asperges
Bruschetta met granaatappel
Bruschetta met granaatappel
Salade van peultjes en mango
Salade van peultjes en mango

Lees meer over de gebruikte producten

Lees meer over de EAT ME producten in dit recept
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.