Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Avocado crostini uit de oven

Recept time 20 min.
Recept time 10
Recept time Oven

Een heerlijke smakencombinatie op een getoast broodje. Deze crostini met een bite is lekker om te serveren als borrelhapje of voorgerecht.

Ingrediënten

  • 4 EAT ME avocado's
  • 20 g EAT ME basilicum
  • 1 afbakstokbrood
  • 6 tomaten
  • 3 el olijfolie
  • 500 g chorizo
  • 300 g gorgonzola
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 210˚C.
  2. Snijd het ongebakken stokbrood in 10 mooie schuine plakken.
  3. Was de basilicum en snijd vervolgens fijn. Snijd daarna de tomaten in kleine stukjes.
    Meng de tomaten en basilicum met de olijfolie en een beetje peper en zout.
  4. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel.
    Lepel het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd in kleine blokjes.
  5. Snijd de chorizo in dunne plakjes en de gorgonzola in kleine blokjes.
  6. Beleg elk stukje stokbrood met een laagje van het tomatenmengsel. Leg hierop 2 plakjes chorizo
    met een paar blokjes avocado en gorgonzola.
  7. Bak de crostini's in circa 6 minuten af.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Basilicum pesto
Basilicum pesto
Bieten-gembersoep
Bieten-gembersoep
Panpizza met cranberries
Panpizza met cranberries
Jalapeño-kaasstengels
Jalapeño-kaasstengels
Gevulde jalapeño peper
Gevulde jalapeño peper

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.