Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Avocado-garnalen cocktail

Recept time 10 min.
Recept time 2

Een heerlijke garnalencocktail in een bijzonder jasje. Leuk als voorgerecht!

Ingrediënten

  • 1 EAT ME avocado
  • ½ EAT ME limoen
  • 10 g EAT ME bieslook
  • 125 g gepelde Noorse garnalen
  • 40 g gemengde salade
  • 2 el whiskeysaus
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel.
    Lepel de avocado uit en snijd in kleine blokjes. Bewaar de schil van de 2 halve avocado's.
  2. Snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap uit de vrucht. Besprenkel de avocadoblokjes met een beetje
    limoensap om verkleuring te voorkomen.
  3. Roer de whiskeysaus, garnalen en avocadoblokjes door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
    Verdeel het mengsel vervolgens over de 2 lege, halve avocadoschillen.
  4. Was de bieslook. Snijd de bieslook fijn en bestrooi hiermee beide gevulde avocadoschillen.
  5. Serveer de gevulde halve avocado's op een bedje van gemengde sla.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Gepofte aardappel gevuld met cranberrycompote
Gepofte aardappel gevuld met cranberrycompote
Zalmtartaar met avocado
Zalmtartaar met avocado
Tonijntartaar met framboos-aardbei
Tonijntartaar met framboos-aardbei
Groene curry met gamba’s
Groene curry met gamba’s
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.