Terug naar Recepten
Avocado Gevuld Met Kip Pestosalade

Avocado gevuld met kip-pestosalade

Dit gerechtje is heerlijk als brunchgerecht, maar kan ook heel goed als voorgerecht. Het gerecht is eenvoudig te maken en staat in een handomdraai op tafel.

Direct naar...

Ingrediënten

Gevulde avocado

  • 200 g gerookte kipfilet
  • 2 avocado's
  • 4 tl groene pesto
  • 4 blaadjes gemengde sla
  • 2 tomaten

Keukenmateriaal

  • Blender of staafmixer

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
  2. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Meng de avocado in een mengkom met de kip en de pesto.
  4. Snijd de tomaat in plakjes.
  5. Vul de 4 avocadoschillen met de kip-pesto salade. Garneer de salade met een slablaadje en plakjes tomaat.

Garneertip: Maak het gerechtje extra mooi met een EAT ME eetbare bloem.

Enjoy!

Voedingswaarden per persoon

Energie
265 kcal
Eiwit
14 g
Vet
21 g
Waarvan verzadigd
3 g
Koolhydraten
3 g
Waarvan suikers
3 g
Vezels
5 g

Nog meer lekkers!