Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Avocado gevuld met kip-pestosalade

Recept time 20 min.
Recept time 4

Dit gerechtje is heerlijk als brunchgerecht, maar kan ook als voorgerecht. Het gerecht is eenvoudig te maken en staat in een handomdraai op tafel.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME avocado's
  • 4 blaadjes gemengde sla
  • 2 tomaten
  • 4 tl pesto
  • 200 g gerookte kipfilet

Optioneel:

  • 1 bakje EAT ME eetbare bloemen

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de gerookte kipfilet in kleine blokjes.
  2. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.
  3. Meng de blokjes avocado in een mengkom samen met de blokjes kipfilet en pesto.
  4. Was de tomaten en snijd in plakjes.
  5. Vul de 4 avocadoschillen met de kip-pesto salade.
  6. Decoreer de salade met een blaadje sla, 2 plakjes tomaat en een eetbare bloem.
Enjoy

Meer recepten met avocado

Poké bowl met mango, avocado en zoete aardappel
Poké bowl met mango, avocado en zoete aardappel
Limoenkip met avocadosalsa
Limoenkip met avocadosalsa
Avocado wrap
Avocado wrap
Pastasalade met avocado en kip
Pastasalade met avocado en kip
Avocado smoothie met mini paksoi
Avocado smoothie met mini paksoi

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.