Avocado pasta - EATME Avocado pasta - EATME
Recept time 20 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan
Blender Blender

Dit is de meest makkelijke en lekkerste pasta die je gaat eten. Onwijs voedzaam door de avocadosaus en volkorenpasta. Daarnaast lekker vegetarisch! Enjoy!

Ingrediënten

  • 2 EAT ME BIO avocado's
  • 15 g basilicum
  • 400 g volkoren spaghetti
  • 1 sjalot
  • 50 g pijnboompitten
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 100 g grana padano
  • 1 teentje knoflook
  • 1 dl olijfolie
  • 2 dl water
  • peper&zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel. Schil de avocado of lepel de avocado uit en doe in de keukenmachine.
  2. Snijd het sjalotje en de knoflook fijn en voeg samen met de basilicum bij de avocado's.
  3. Voeg hier olijfolie en water aan toe. Mix tot een glad geheel.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Bereid de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  6. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan bruin en laat afkoelen.
  7. Was en halveer de cherrytomaatjes en rasp de grana padano.
  8. Giet de spaghetti af en meng met de avocadosaus en cherrytomaatjes.
  9. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten en grana padano.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Citroengras gambaspiesjes
Citroengras gambaspiesjes
Suikermaïssalade met feta
Suikermaïssalade met feta
Zalmfilet met gember-soja marinade
Zalmfilet met gember-soja marinade
Mango shaslick
Mango shaslick

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.