Avocado tosti - EATME Avocado tosti - EATME
Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Een lekkere lunch zegt niemand nee tegen! Geef de bekende pantosti een twist door avocado toe te voegen. Succes gegarandeerd!

Ingrediënten

  • 2 EAT ME avocado's
  • 8 bruine boterhammen
  • 200 g mozzarella
  • 2 stuks gerookte (gekruide) kipfilet
  • 4 el pesto
  • 150 g boter

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel. Schil de avocado of lepel de avocado uit. Snijd de avocado in dunnen plakken.
  2. Snijd de kipfilet en mozzarella in dunne plakken.
  3. Besmeer 4 boterhammen met pesto en verdeel hierover de avocado, de kip en de mozzarella en de andere boterham.
  4. Verhit boter in een pan en bak hierin per 2 de tosti's aan beide kanten goudbruin.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Couscoussalade met sharonfruit
Couscoussalade met sharonfruit
Quiche met peultjes
Quiche met peultjes
Avocadosalade met basilicum-pesto dressing
Avocadosalade met basilicum-pesto dressing
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Quinoa salade met groene asperges
Quinoa salade met groene asperges

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.