Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Avocado tosti

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Een lekkere lunch zegt niemand nee tegen! Geef de bekende pantosti een twist door avocado toe te voegen. Succes gegarandeerd!

Ingrediënten

  • 2 EAT ME avocado's
  • 8 volkoren boterhammen
  • 200 g mozzarella
  • 2 stuks gerookte kipfilet
  • 4 el pesto
  • 15 g roomboter

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in dunne plakjes.
  2. Snijd de kipfilet en mozzarella in dunne plakjes.
  3. Besmeer 4 boterhammen met pesto, verdeel hierover de avocado, de kipfilet en de
  4. mozzarella en dek af met de overige boterhammen.
  5. Verhit roomboter in een pan en bak hierin de tosti's aan beide kanten goudbruin.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Physalis focaccia
Physalis focaccia
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps met mihoen en kip
Sugar snaps met mihoen en kip
Physalis focaccia
Physalis focaccia
Panzanella salade
Panzanella salade

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.