Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Bieslook-roomkaas bolletjes

Recept time 15 min.
Recept time 14

Een lekker hapje voor bij de borrel, maar ook perfect om tijdens een brunch of lunch als beleg op te dienen. Het bolletje van bieslook en roomkaas dient zich perfect om uit te smeren over een broodje en ziet er ook nog is heel gezellig uit.

Ingrediënten

  • 70 g EAT ME bieslook
  • 250 g roomkaas (naturel)
  • 2 el kookroom
  • ½ rode paprika
  • 25 g gepelde walnoten
  • peper & zout
  • ½ tl mosterd

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Doe de roomkaas in een mengkom.
  2. Halveer de rode paprika, verwijder de zaadjes en snijd 1 helft in fijne blokjes en voeg dit toe aan de roomkaas.
  3. Voeg de kookroom en de mosterd toe aan de roomkaas. Breng op smaak met een beetje peper en zout.
  4. Meng alles voorzichtig totdat alles goed vermengd is.
  5. Was de bieslook stengels, snijd deze rag fijn en leg de bieslook vervolgens in een diep bord.
  6. Creëer met een lepel 14 gelijke stukjes van het roomkaasmengsel en stop in elk stukje een halve walnoot.
  7. Leg elk stukje roomkaas in de bieslook en rol er een kleine bolletje van.
  8. Serveer de bolletjes op een plank of schaal.
Enjoy

Tip

Tip!

Lekker als borrelhapje, maar ook perfect om tijdens een brunch of lunch als beleg op te dienen. Heerlijk om vervolgens uit te smeren over een broodje.

Meer recepten met bieslook

Citroengras gambaspiesjes
Citroengras gambaspiesjes
Asperge-beefsalade
Asperge-beefsalade
Couscous met kiwi
Couscous met kiwi
Quinoasalade met granaatappel
Quinoasalade met granaatappel
Citroengras gambaspiesjes
Citroengras gambaspiesjes

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.