Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Boerenbrood met avocado en ei

Recept time 10 min.
Recept time 4
Recept time Kookpan

Geniet van een gezonde en vullende lunch met verse ingrediënten.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME avocado's
  • 150 g cherry tomaatjes
  • 4 (volkoren)boerenboterhammen
  • 4 eieren
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Breng de eieren met koud water in een steelpan aan de kook. Kook ze, als het water eenmaal kookt in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes.
  2. Snijd ondertussen de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes en verdeel ze over het brood.
  3. Leg het ei op de avocado. Snijd de cherrytomaten in partjes en verdeel ze over het ei. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Enjoy

Meer recepten met avocado

Smoothie van papaja en passiefruit
Smoothie van papaja en passiefruit
Zalmfilet met mango- avocadosalsa
Zalmfilet met mango- avocadosalsa
Avocado carpaccio
Avocado carpaccio
Avocado wrap
Avocado wrap
Avocado smoothie met mini paksoi
Avocado smoothie met mini paksoi

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.