Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Bramengebakjes

Recept time 60 min.
Recept time 8
Recept time Oven

Het leukst is om zelf gebakjes te maken, maar vaak is dit vrij ingewikkeld. Probeer dan eens deze bramengebakjes uit. De zoete room past mooi bij de friszure bramen.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME bramen
  • 8 takjes EAT ME munt
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 100 g gele room
  • 1 ei

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd of steek een rondje uit de plakjes bladerdeeg en leg op een bakplaat.
  3. Kluts het ei en bestrijk de plakjes bladerdeeg hiermee.
  4. Bak het bladerdeeg in circa 15 minuten gaar en laat vervolgens afkoelen.
  5. Snijd de bladerdeegrondjes door en verdeel de gele room over de bodem van het bladerdeegrondje.
  6. Was de bramen en verdeel over de gele room. Zet het kapje van het bladerdeeg op het gebakje.
  7. Garneer met een takje munt.
Enjoy

Meer recepten met munt

Kokos mojito
Kokos mojito
Gin tonic met frambozen
Gin tonic met frambozen
Granadilla bavarois
Granadilla bavarois
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Gegrilde ribeye met bonensalade
Gegrilde ribeye met bonensalade

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.