Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Broodje met bieslook-roomkaas

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Het is weer tijd voor lunch, wat ga je dit keer maken? Met een paar bieslooksprietjes tover je de roomkaas om tot een bijzonder smaakvolle spread. Heerlijk in combinatie met een donker en knapperig Waldkorn broodje.

Ingrediënten

  • 10 g EAT ME bieslook
  • 4 takjes EAT ME peterselie
  • 300 g roomkaas
  • 4 blaadjes lollo rosso sla
  • 4 cherrytomaatjes
  • 4 Waldkorn broodjes
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de bieslook en snijd fijn, halveer de cherrytomaatjes.
  2. Breng de roomkaas op smaak met een snuf zout en een peper.
  3. Snijd de broodjes open en besmeer de onderkant met de roomkaas.
  4. Bestrooi met de bieslook.
  5. Garneer het broodje met de cherrytomaatjes, een plukje lollo rosso en peterselie.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Avocadotoast met granaatappel
Avocadotoast met granaatappel
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Avocadosalade met basilicum dressing
Avocadosalade met basilicum dressing
Saucijzenbroodjes van groene mini asperges
Saucijzenbroodjes van groene mini asperges
Zoete aardappel salade met mango
Zoete aardappel salade met mango

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.