Cactusvijg met geitenkaas - EATME Cactusvijg met geitenkaas - EATME
  • Cactusvijg met geitenkaas

Cactusvijg met geitenkaas

Recept time 10 min.
Recept time 2
Recept time Koekenpan

Ben je gek op geitenkaas en wil je graag een nieuwe combinatie proberen? De lichtzure tot frisse smaak van cactusvijg smaakt heerlijk met geitenkaas.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME cactusvijg
  • 6 blaadjes lollo rosso sla
  • 6 plakken geitenkaas
  • 2 el pijnboompitten
  • 2 el honing

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Prik met een vork in de cactusvijg. Snijd beide uiteinden van de vrucht af. Snijd vervolgens de schil in de lengte in. De schil kan nu gemakkelijk met een vork worden los getrokken. Snijd het vruchtvlees daarna in plakken.
  2. Was de lollo rosso blaadjes en laat ze uitlekken.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze een goudbruine kleur hebben.
  4. Leg de blaadjes lollo rosso op het bord, leg hier overheen om en om de plakjes geitenkaas en cactusvijg.
    Bestrooi met pijnboompitten en druppel een klein beetje honing over het geheel.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Groene aspergesoep
Groene aspergesoep
Bruschetta met granaatappel
Bruschetta met granaatappel
Kiwano bladerdeegschelpjes
Kiwano bladerdeegschelpjes
Groene asperge-zalmrolletjes
Groene asperge-zalmrolletjes
Zoete aardappel stamppot
Zoete aardappel stamppot

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.