Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Carambola salade

Recept time 15 min.
Recept time 1
Recept time Koekenpan

Geef je salade een vrolijk tintje door de carambola in stervormige plakjes toe te voegen. Een heerlijk frisse salade om bij je hoofdgerecht te serveren.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME carambola
  • 1 EAT ME limoen
  • 25 g gemengde salade
  • ¼ komkommer
  • ½ rode paprika's
  • 1 tomaat
  • 15 g pijnboompitten
  • 1 el honing
  • 2 el olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snijd in dunne reepjes.
  2. Was de carambola, leg de vrucht horizontaal en snijd dan in plakjes om mooie stervormen te krijgen.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  4. Snijd de tomaat in kleine partjes en de komkommer in dunne plakjes.
  5. Snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap uit de vrucht.
  6. Maak een dressing door het sap van de limoen, de honing en de olijfolie goed te mengen.
  7. Meng de salade, tomaat, paprika en komkommer met de dressing.
  8. Decoreer de salade met de plakjes carambola en de geroosterde pijnboompitten.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Tosti met blauwe bessen
Tosti met blauwe bessen
Groenten met verse gember en citroengras
Groenten met verse gember en citroengras
Kleurrijke crudité
Kleurrijke crudité
Cactusvijg met geitenkaas
Cactusvijg met geitenkaas
Zoete aardappelrösti
Zoete aardappelrösti

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.