Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Caribische suikermaïs met cayenne peper

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Recept time Kookpan
Recept time Magnetron
Recept time BBQ

Geef je suikermaïskolf net dat beetje extra door een fijngesneden cayenne peper toe te voegen. Laat je familie of vrienden genieten van dit bijgerecht met een pittige Caribische bite.

Ingrediënten

  • 4 EAT ME halve suikermaïskolven op een stokje
  • 1 EAT ME cayenne peper
  • 2 EAT ME limoenen
  • 2 takjes EAT ME koriander
  • 3 el honing
  • 1 el olijfolie
  • 1 el sesamzaadjes

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Halveer de cayenne peper, verwijder de zaadjes en snijd samen met de korianderblaadjes fijn.
  2. Halveer de limoenen. Knijp het sap uit de 4 helften.
  3. Meng het sap van de limoenen, de honing en de olijfolie met de fijngehakte cayenne en koriander.
    Voeg ook de sesamzaadjes toe.
  4. Verwarm de maïskolven zoals aangeven op de verpakking.
  5. Giet het Caribische mengsel over de warme maiskolven.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Mangosteen-komkommerhapjes
Mangosteen-komkommerhapjes
Suikermaïs met Mexicaanse boter
Suikermaïs met Mexicaanse boter
Beenham met tijm en suikermaïs
Beenham met tijm en suikermaïs
Pitahaya torentje met prosciutto en meloen
Pitahaya torentje met prosciutto en meloen
Vegetarische loempia met haricots verts
Vegetarische loempia met haricots verts
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.