Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Cheesecake met frambozen en blauwe bessen

Recept time 60 min.
Recept time 6
Blender Blender

De showsteler tijdens het kerstdiner! Deze taartjes zullen bij iedereen in de smaak vallen.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME blauwe bessen
  • 125 g EAT ME frambozen
  • 1 EAT ME limoen
  • 150 g roomboterkoekjes
  • 50 g roomboter
  • 400 g roomkaas
  • 50 ml slagroom
  • 100 g poedersuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Maal de koekjes fijn in een blender of rol de koekjes in een theedoek en sla fijn met een deegroller.
  2. Doe de roomboter in een steelpan en laat de roomboter smelten. Voeg de gesmolten boter toe aan de koekkruimels en meng goed.
  3. Zet 4 kleine ringen op een bord en verdeel de koek over de ringen met de achterkant van een lepel. Zet in de koeling.
  4. Klop met een mixer de slagroom op en klop in een andere kom de roomkaas met de poedersuiker en het sap van de limoen. Spatel de slagroom door de roomkaas.
  5. Verdeel nu de roomkaasvulling over de ringen. Laat daarna de taartjes minimaal 2 uur opstijven in de koeling.
  6. Haal de ringen los en decoreer de cheesecake met blauwe bessen en frambozen.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Medjool dadelbuideltjes
Medjool dadelbuideltjes
Carambola salade
Carambola salade
Aardbeien-brownietaart
Aardbeien-brownietaart
Avocado paaseitjes
Avocado paaseitjes
Verse kurkuma thee
Verse kurkuma thee

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.