Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Chocolade rotsjes met blauwe bessen

Recept time 20 min.
Recept time 10
Recept time Kookpan

Deze overheerlijke pure chocolade rotsjes met blauwe bessen en amandelen zijn lekker bij een kop koffie.

Ingrediënten

  • 125 g blauwe bessen
  • 175 g gerookte amandelen
  • 300 g pure chocolade ( 80%)

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Smelt de pure chocolade au bain-marie.
  2. Hak ondertussen de amandelen grof.
  3. Meng de amandelen en blauwe bessen met de gesmolten chocolade.
  4. Leg bakpapier op een bakplaat. Schep steeds een kleine hoeveelheid gesmolten chocolade en leg dit op het bakpapier. Laat de chocolade in de koelkast uitharden.
Enjoy

Meer recepten met blauwe bessen

Papaja bootjes
Papaja bootjes
Ontbijtbowl met kiwibessen
Ontbijtbowl met kiwibessen
Graanontbijt met blauwe bessen
Graanontbijt met blauwe bessen
Havermout met blauwe bessen
Havermout met blauwe bessen
Blauwe bessen scones
Blauwe bessen scones

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.