Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Citroengras gambaspiesjes

Recept time 20 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Recept time BBQ

Citroengras is niet alleen lekker om thee van te trekken, maar ook een heerlijke combinatie met vis. Het citroengras zal als spiesje een verfrissende smaak aan je BBQ gerecht geven.

Ingrediënten

  • 4 stengels EAT ME citroengras
  • 10 g EAT ME bieslook
  • 16 gepelde gamba's
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de paprika, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd vervolgens in grote, vierkante stukjes.
  2. Rijg de gamba's en de paprika stukjes voorzichtig om en om aan de citroengrasstengel.
  3. Snijd de knoflook heel fijn en strooi dit over de gambaspiesjes. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Gril de spiesjes gedurende 3 tot 4 minuten op de barbecue of in de grillpan.
  5. Was de bieslook en snijd vervolgens fijn. Strooi de fijngesneden bieslook over de gambaspiesjes.
  6. De gamba's kunnen nu zo van de citroengrasstengel gegeten worden.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Thaise curry met galanga
Thaise curry met galanga
Noodles salade met ramboetan
Noodles salade met ramboetan
Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Zoete aardappelburgers
Zoete aardappelburgers
Guacamoleburgers
Guacamoleburgers

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.