Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Citroengras shasliek

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Recept time Koekenpan
Recept time BBQ

Citroengras is niet alleen lekker om thee van te trekken, maar ook een heerlijke combinatie met vlees. Het citroengras zal als spiesje een verfrissende smaak aan je BBQ gerecht afgeven.

Ingrediënten

  • 4 stengels EAT ME citroengras
  • 1 rode paprika
  • 500 g kipfilet
  • 4 tl kipkruiden
  • peper

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de kipfilet in gelijke blokken en kruid deze met de kipkruiden en peper.
  2. Was de paprika, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd de paprika in gelijke, vierkante stukjes.
  3. Rijg de kipfiletblokjes en de paprika voorzichtig om en om aan de citroengras stengels.
  4. Gril de shasliek in ongeveer 10 minuten gaar (regelmatig keren) op de barbecue of in een grillpan.
    De kip- en paprikablokjes kunnen nu zo van de citroengrasstengels gegeten worden.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Hertenbiefstuk met granaatappelsaus
Hertenbiefstuk met granaatappelsaus
Gegrilde Shanghai paksoi met kipfilet
Gegrilde Shanghai paksoi met kipfilet
Chili con carne met mango
Chili con carne met mango
Spaghetti aglio olio
Spaghetti aglio olio
Roergebakken peultjes met shiitake en rijst
Roergebakken peultjes met shiitake en rijst

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.