Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Sugar snaps met yoghurtdipsaus

Recept time 10 min.
Recept time 4

Een lekkere en verantwoorde snack met een goede bite.

Ingrediënten

  • 150 g EAT ME sugar snaps
  • 1 EAT ME limoen
  • 5 g EAT ME bieslook
  • 1 wortel
  • 1 paprika
  • 1 komkommer
  • 25 g cherrytomaatjes
  • 250 ml yoghurt
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de paprika, halveer en verwijder de zaadjes. Was ook de komkommer en de cherrytomaatjes. Schil daarna de wortel.
  2. Snijd de paprika, komkommer en wortel in smalle reepjes. Laat de cherrytomaatjes heel.
  3. Snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap uit de vrucht of gebruik hiervoor een vork.
  4. Was de bieslook en snijd vervolgens fijn.
  5. Maak een dipsaus door de yoghurt, het sap van de limoen en bieslook te mengen. Breng de dipsaus met peper en zout op smaak.
  6. Leg alle groenten in een bakje en serveer met de dipsaus.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Maracuja mocktail
Maracuja mocktail
Gevulde eieren met guacamole
Gevulde eieren met guacamole
Kwarktaartjes met framboos-aardbei
Kwarktaartjes met framboos-aardbei
Lychees-bramen granita
Lychees-bramen granita
Kokosmakronen
Kokosmakronen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.