Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Quiche met vijgen en shiitake

Recept time 35 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Recept time Koekenpan

Ingrediënten

  • 3 EAT ME vijgen
  • 100 g EAT ME shiitake
  • 6 semi-gedroogde tomaatjes
  • 4 vellen filodeeg
  • 1 el yoghurt
  • 2 eieren
  • 1 el balsamico
  • 1 el honing
  • 20 ml olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 175˚C.
  2. Bestrijk een quichevorm met een laagje olijfolie. Bevestig 2 vellen filodeeg aan elkaar en bestrijk met olijfolie. Leg het grote vel in de quicheschaal. Doe hetzelfde met de andere twee vellen.
  3. Snijd de shiitake in plakjes en bak deze kort in een koekenpan.
  4. Snijd de vijgen in partjes en de tomaatjes in stukjes.
  5. Meng de yoghurt, de eieren, de balsamico en de honing en voeg naar eigen smaak peper en zout toe.
  6. Giet het eimengsel in de quicheschaal.
  7. Verdeel hierover de partjes vijgen, shiitake en de tomaat.
  8. Bak de quiche 20 minuten af.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Ossenhaasspies met haricots verts
Ossenhaasspies met haricots verts
Vegetarische loempia met haricots verts
Vegetarische loempia met haricots verts
Limoenrisotto met groene mini asperges
Limoenrisotto met groene mini asperges
Wortel gember soep
Wortel gember soep
Couscoussalade met sharonfruit
Couscoussalade met sharonfruit

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.