Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Flensjes met mango, kiwi en cactusvijg

Recept time 30 min.
Recept time 6
Recept time Koekenpan

Verwen jezelf en of je kids met dit super leuke en lekkere recept. Leuk om samen te maken en een feestje om samen op te eten.

Ingrediƫnten

  • 2 EAT ME cactusvijgen
  • 1 EAT ME mango
  • 2 EAT ME kiwi's
  • 6 flensjes
  • 100 g roomboter
  • honing
  • poedersuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Schil de kiwi's en snijd vervolgens in blokjes.
  2. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder.
    Snijd vervolgens een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden.
    Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel daarna de gesneden blokjes
    uit de mangoschil.
  3. Prik met een vork in de cactusvijg. Snijd beide uiteinden van de vrucht af. Snijd vervolgens de schil in de lengte in. De schil kan nu gemakkelijk met een vork worden los getrokken. Snijd daarna het vruchtvlees in blokjes.
  4. Verdeel het fruit over de flensjes en decoreer naar eigen smaak met honing en poedersuiker.
Enjoy

Tip

Zorg ervoor dat de flensjes warm zijn voor het opdienen.

Anderen bekeken ook

Cranberries-appeltaart
Cranberries-appeltaart
Muntthee
Muntthee
Kleurrijke fruitspiesjes
Kleurrijke fruitspiesjes
Zalmbaguette met granadilla dressing
Zalmbaguette met granadilla dressing
Granaatappel-mango smoothie
Granaatappel-mango smoothie

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.