Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Frambozen ijstaart

Recept time 180 min.
Recept time 10
Recept time Koekenpan
Blender Blender

Deze prachtige ijstaart zal bij iedereen in de smaak vallen. De witte chocolade is heerlijk in combinatie met vanille-ijs en de zoete smaak van frambozen.

Ingrediƫnten

  • 500 g EAT ME frambozen
  • 250 g pistache noten
  • 300 g witte chocolade
  • 50 ml room
  • 2 L vanille ijs

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Pureer 375 g frambozen in een blender.
  2. Bedek de bodem en de zijkanten van een cakeblik met plastic folie.
  3. Neem 1/3 deel van het vanille ijs en bedek daarmee een laag van het cakeblik. Druk goed aan met een spatel.
  4. Giet de helft van de gepureerde frambozen over het vanille ijs in het cakeblik. Zet het cakeblik daarna 20 minuten in de vriezer, zodat de frambozenpuree bevriest.
  5. Smeer daarna nog 1/3 deel van het vanille ijs op de bevroren frambozenpuree. Giet nu ook de andere helft van de frambozenpuree over de ijstaart. Zet het cakeblik weer voor 20 minuten in de vriezer.
  6. Smeer nu het laatste deel van het vanille ijs op de taart. Zet de taart daarna 1,5 uur in de vriezer.
  7. Begin pas met de witte chocolade als de taart bijna klaar is.
  8. Smelt de witte chocolade en hak de pistachenoten in grove stukken.
  9. Haal de ijstaart uit het cakeblik en giet de witte chocolade over de ijstaart.
  10. Decoreer de ijstaart met pistachenoten en frambozen.
Enjoy

Anderen bekeken ook

IJslolly's van kiwi en aardbeien
IJslolly's van kiwi en aardbeien
Granadilla bavarois
Granadilla bavarois
Havermoutpannenkoekjes met bramen
Havermoutpannenkoekjes met bramen
Flensjes met mango, kiwi en cactusvijg
Flensjes met mango, kiwi en cactusvijg
Kokos-dessertrijst met mango
Kokos-dessertrijst met mango

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.