Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Frisse peulensalade

Recept time 20 min.
Recept time 4

Lekker, en altijd goed een salade! Een frisse en licht romige salade die bij elk gerecht past.

Ingrediënten

  • 250 g EAT ME peultjes
  • 15 g EAT ME dille
  • 1 EAT ME limoen
  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 2 el crème fraiche
  • 2 el honing
  • 1 el azijn
  • 1 el mosterd
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Breng een pan water met een snufje zout aan de kook. Kook de peultjes circa 3 minuten. Spoel de peulen vervolgens koud.
  2. Snijd de komkommer in dunne plakjes en snijd de rode ui in fijne ringen.
  3. Meng de komkommer, de peulen en de rode ui met elkaar.
  4. Was de dille en hak deze grof.
  5. Maak de dressing door de crème fraiche, de azijn, de honing en de mosterd met elkaar te mengen. Roer tot een gladde saus en voeg de dille toe. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Meng de dressing door de salade en serveer in een mooie schaal.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Papaja soufflé
Papaja soufflé
Pavlova met lychees en frambozen
Pavlova met lychees en frambozen
Couscous met kipfilet en mangosalsa
Couscous met kipfilet en mangosalsa
Groene asperge-zalmrolletjes
Groene asperge-zalmrolletjes
Ciabatta met ricotta, basilicum en bramen
Ciabatta met ricotta, basilicum en bramen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.