Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Gambaspies met physalis bessen

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time BBQ

Verras je familie en vrienden met dit originele BBQ recept. Het is simpel en snel te maken en toch heerlijk van smaak. Daarbij ziet je BBQ tafel er met deze tropische spiesjes wel heel gezellig uit.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME physalis bessen
  • 1 takje EAT ME dille
  • 500 g gamba's (circa 12 stuks)
  • 1 courgette
  • 2 el viskruiden

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Pel de gamba's en bestrooi deze met viskruiden. Laat dit 5 minuten intrekken.
  2. Snijd ondertussen de courgette in blokjes en was de physalis bessen.
  3. Rijg de gamba's, physalis bessen en blokjes courgette op shaslickpennen.
  4. Grill de spiezen op een hete barbecue in 5 minuten gaar en zorg dat je ze regelmatig omkeert.
  5. Hak de verse dille fijn en strooi het over de spiezen.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Sugar snaps met sesam soja dip
Sugar snaps met sesam soja dip
Caribische suikermaïs met cayenne peper
Caribische suikermaïs met cayenne peper
Varkenshaas met tomaat-habanero saus
Varkenshaas met tomaat-habanero saus
Naanbrood met blauwe bessen
Naanbrood met blauwe bessen
Gamba op mango-flespompoenpuree
Gamba op mango-flespompoenpuree

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.