Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Garnalencocktail met avocado

Recept time 15 min.
Recept time 4

Een garnalencocktail ouderwets? Wij hebben 'm in een nieuw jasje. Zonder vette saus, maar lekker gezond met avocado en sinaasappel. Het ziet er ook nog eens chic uit.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME avocado
  • 200 g Hollandse garnalen
  • 2 sinaasappels
  • Shiso purple of andere kiemen
  • 1 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel. Schil de avocado of lepel de avocado uit. Haal met een parisienneboor bolletjes uit de avocado of snijd in stukjes.
  2. Bestrooi de avocado met peper en zout.
  3. Snijd de schil van de sinaasappel en snijd in partjes.
  4. Verdeel de Hollandse garnalen over de glaasjes en verdeel vervolgens de sinaasappel en de avocado hierover.
  5. Garneer met een plukje shiso purple.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Tamarillo gazpacho
Tamarillo gazpacho
Kiwi pannenkoekjes
Kiwi pannenkoekjes
Sharonfruit carpaccio met granaatappel
Sharonfruit carpaccio met granaatappel
Vegetarische loempia met haricots verts
Vegetarische loempia met haricots verts
Gevulde paprika met groene asperges
Gevulde paprika met groene asperges

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.