Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Zalmfilet met limequats en mini courgette

Recept time 25 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Een verfrissend zuurtje bij de zalm is lekker. Geef je zalmgerecht een extra sensatie door schijfjes limequats toe te voegen. Deze kleine friszure citrusvruchtjes gaan zowel qua smaak als presentatie leuk samen met de mini courgette.

Ingrediënten

  • 4 EAT ME limequats
  • 4 EAT ME mini courgettes
  • 4 verse zalmfilets met huid
  • 8 cherrytomaten
  • 1 el viskruiden
  • 3 el olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Was de mini courgettes. Verwijder de uiteinden. Snijd de mini courgette in de breedte in plakjes.
  3. Snijd de limequats in schijfjes en de cherrytomaatjes in plakjes.
  4. Leg de zalmfilets met de huid naar beneden op een ingevette bakplaat en bestrijk ze licht met 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de zalmfilets daarna met de viskruiden.
  5. Leg de schijfjes limequats, plakjes mini courgette en cherrytomaatjes om en om, dakpansgewijs op de zalmfilets. Bestrijk ze daarna nog eens licht met 1 eetlepel olijfolie.
  6. Bak de zalmfilets gaar in de oven in 12 tot 14 minuten.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Gebakken witte asperges
Gebakken witte asperges
Roergebakken sugar snaps en shiitakes
Roergebakken sugar snaps en shiitakes
Mango-kip wrap
Mango-kip wrap
Zoete aardappel salade met mango
Zoete aardappel salade met mango

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.