Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Gegrilde padrone pepers

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time BBQ

Serveer eens een andere snack aan je vrienden. Gril de padrone pepers even kort op de barbecue of in de oven en serveer met een zachte dipsaus. De padrone scoort een 0 op de hotscale. Dus kun je niet zo goed tegen pittig eten? Dan kun je deze peper wel eten!

Ingrediënten

  • 500 g EAT ME padrone pepers
  • 5 g EAT ME munt
  • 5 g EAT ME koriander
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el mayonaise
  • 4 el yoghurt
  • peper & zout
  • olijfolie
  • zeezout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de barbecue.
  2. Was de padrone pepers en pers een teentje knoflook met een knoflookpers uit over de pepers. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zeezout.
  3. Wrijf de pepers goed in.
  4. Was de munt en koriander en snijd fijn.
  5. Maak de kruidendip door de munt, koriander, mayonaise en yoghurt te mengen. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Gril de padrone's in 8 minuten gaar.
  7. Serveer met de kruidendip.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Zalmfilet met mango- avocadosalsa
Zalmfilet met mango- avocadosalsa
Parmarolletjes met aardbei
Parmarolletjes met aardbei
Tamarillo gazpacho
Tamarillo gazpacho
Granaatappel-avocado salade
Granaatappel-avocado salade
Krokante mini maïs
Krokante mini maïs

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.