Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Gegrilde Shanghai paksoi

Recept time 10 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time BBQ

Heerlijk is deze knapperige Shanghai paksoi van de barbecue. Door de Aziatische marinade wordt de gegrilde paksoi een echte smaakbom. Kan je de paksoi niet op de barbecue grillen, dan gebruik je gewoon een grillpan. Gril de Shanghai paksoi in ieder geval niet te lang, zo blijft hij lekker knapperig en worden alle vitamines behouden.

Ingrediënten

  • 4 EAT ME Shanghai paksoi
  • 15 g sesamzaad
  • 4 el sesamolie
  • 3 el sojasaus
  • 2 el ketjap manis
  • 4 el olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de barbecue.
  2. Was de Shanghai paksoi en halveer in de lengte.
  3. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan mooi goudbruin en laat afkoelen in een mengkom.
  4. Voeg vervolgens hier de olijfolie, sojasaus, sesamolie en ketjap manis aan toe en mix goed door elkaar met een garde tot een marinade.
  5. Leg de Shanghai paksoi op de barbecue en gril deze 4 à 5 minuten op de platte zijde.
  6. Haal de gegrilde Shanghai paksoi van de barbecue en smeer deze met een kwastje in met de marinade.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Suikermaïs met Mexicaanse boter
Suikermaïs met Mexicaanse boter
Kipburger met mango-kiwi salsa
Kipburger met mango-kiwi salsa
Kumquat marmelade
Kumquat marmelade
Suikermaïs met Mexicaanse boter
Suikermaïs met Mexicaanse boter
Flespompoenstrudel
Flespompoenstrudel

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.