Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Gemarineerde aardbeien

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Aardbeien worden veelal gesnackt of puur gegeten met slagroom. Ook is het lekker om aardbeien te marineren. Zo wordt de smaak intenser en proef je ze eens op een andere manier.

Ingrediënten

  • 500 g EAT ME aardbeien
  • 4 takjes EAT ME munt
  • 250 g mascarpone
  • 1 perssinaasappel
  • 2 el aceto balsamico
  • 1 el poedersuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer ze.
  2. Was de munt en snijd fijn.
  3. Meng de aardbeien met de balsamico en de munt en laat 15 minuten marineren.
  4. Halveer de sinaasappel en knijp het sap uit de vrucht. Meng het sap van de sinaasappel samen met de poedersuiker door de mascarpone.
  5. Verdeel de mascarpone over 4 borden en verdeel de gemarineerde aardbeien over de mascarpone.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Passiefruit crème brûlée
Passiefruit crème brûlée
Pepino carré
Pepino carré
Rode bessen tiramisu
Rode bessen tiramisu
Moorkopjes gevuld met avocadomousse
Moorkopjes gevuld met avocadomousse
Roombotercake met granadilla curd
Roombotercake met granadilla curd

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.