Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Gemarineerde ramboetans

Recept time 90 min.
Recept time 4

Ramboetans zijn heerlijk zoet, maar dat betekent niet dat je ramboetans alleen in zoete gerechten kunt verwerken. Ze smaken ook heerlijk als je ze marineert in Oosterse, frisse smaken.

Ingrediƫnten

  • 12 EAT ME ramboetans
  • 1 EAT ME cayenne peper
  • 1 EAT ME limoen
  • 1 el honing

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de ramboetans rondom in en verwijder de schil en de pit.
  2. Halveer de cayenne peper, verwijder de zaadjes en snijd in hele fijne stukjes. Doe in een mengkom en voeg de honing hieraan toe.
  3. Was de limoen en rasp de schil, zet de limoenrasp apart. Halveer de limoen en knijp het sap uit de vrucht of gebruik hiervoor een vork. Voeg het sap van de limoen bij de cayenne peper. Meng tot een marinade.
  4. Giet de dressing over de ramboetans en bestrooi met limoenrasp. Laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
  5. Garneer eventueel met gehalveerde hele ramboetans.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Zeebaars-passiefruit ceviche
Zeebaars-passiefruit ceviche
Limoen-sinaasappel smoothie
Limoen-sinaasappel smoothie
Rawit peper salsa
Rawit peper salsa
Blauwe bessen bavarois
Blauwe bessen bavarois
Zeebaars-passiefruit ceviche
Zeebaars-passiefruit ceviche

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.