Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Gevulde tomaatjes met peultjes

Recept time 20 min.
Recept time 3
Recept time Oven
Recept time Kookpan
Recept time Magnetron

Makkelijk en leuk om te maken, bijvoorbeeld samen met de kinderen. Deze gevulde tomaatjes kunnen als gezonde snack of klein voorgerechtje worden geserveerd. Ook kun je het als groente garnituur aan een vis- of vleesgerecht toevoegen.

Ingrediënten

  • 100 g EAT ME peultjes
  • 2 EAT ME suikermaïskolven
  • 3 mini stronkjes broccoli
  • 3 cherrytomaatjes

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Was de broccoli.
  3. Blancheer zowel de peultjes als de broccoli 4 minuten in ruim kokend, gezouten water
    (bij voorkeur niet in 1 pan, vanwege kleurbehoud).
  4. Bereid de maïskolven volgens de bereidingswijze op de verpakking in de magnetron.
    Pel de maïskorrels daarna van de kolven.
  5. Verwijder de kapjes van de cherrytomaatjes en hol ze uit met een theelepel.
  6. In elk tomaatje verdeel je zes tot zeven peultjes. Vul de rest van de tomaatjes met een
    klein schepje maiskorrels en 1 klein stronkje broccoli.
  7. Bak de gevulde tomaatjes in 7 minuten af in de oven.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Kousenband salade
Kousenband salade
Haricots verts-waspeen cake
Haricots verts-waspeen cake
Frozen yoghurt plaat
Frozen yoghurt plaat
Blini’s met kiwi en mango
Blini’s met kiwi en mango
Carambola salade
Carambola salade

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.