Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Gevulde verse vijgen

Recept time 10 min.
Recept time 4

Heb je verse vijgen al eens gecombineerd met Parmaham? Het is een perfecte combinatie die je geproefd moet hebben. Dit kleine hapje is heel gemakkelijk in 3 stappen te maken. Heerlijk voor bij de borrel.

Ingrediënten

  • 4 EAT ME vijgen
  • 4 plakken Parmaham
  • 60 g bieslook roomkaas

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de vijgen vanaf de bovenkant kruislings in zonder de vrucht helemaal door te snijden.
  2. Bedek de binnenkant van elke vijg met 1 plakje Parmaham.
  3. Vul een spuitzak met bieslook roomkaas en vul de 4 vijgen hiermee.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Caribische suikermaïs met cayenne peper
Caribische suikermaïs met cayenne peper
Groene asperge-zalmrolletjes
Groene asperge-zalmrolletjes
Tonijntartaar met avocado
Tonijntartaar met avocado
Sharonfruit carpaccio met granaatappel
Sharonfruit carpaccio met granaatappel
Parmarolletjes met aardbei
Parmarolletjes met aardbei

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.