Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Roergebakken sugar snaps en wortelen

Recept time 35 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Wokpan

Ingrediënten

  • 300 g EAT ME sugar snaps
  • 200 g wortelen
  • 1 ui
  • 600 g krieltjes
  • 4 kipfilets
  • 1 el kipkruiden
  • 6 el olijfolie
  • snufje zeezout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Schil de wortelen, halveer in de lengte en snijd in stukjes.
  3. Schil en snijd de ui in halve ringen.
  4. Marineer de kipfilets met kipkruiden.
  5. Zet een koekenpan op het vuur en verhit 2 eetlepels olijfolie. Bak de kipfilets aan beide kanten, zodat de buitenkant dichtschroeit. Haal de kipfilets uit de pan en leg deze op een bord. Zet het bord in de oven voor circa 20 minuten.
  6. Verhit ondertussen 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de krieltjes goudbruin.
  7. Zet ondertussen een wok op het vuur en verhit 2 eetlepels olijfolie. Roerbak eerst de ui en wortelen en voeg na 5 minuten de sugar snaps toe en roerbak nog 4-6 minuten mee.
  8. Verdeel de groenten, krieltjes en kipfilets over de 4 borden.
Enjoy

Meer recepten met sugar snaps

Sugar snaps met mihoen en kip
Sugar snaps met mihoen en kip
Kleurrijke crudité
Kleurrijke crudité
Sugar snaps met sesam soja dip
Sugar snaps met sesam soja dip
Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Sugar snaps met shiitake en rijst
Sugar snaps met shiitake en rijst

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.