Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Granaatappelsalade met mango en rucola

Recept time 20 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan

Deze salade is binnen no-time gemaakt en smaakt ook nog eens overheerlijk. De zoete smaak van mango en granaatappel past perfect bij de romige smaak van feta.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME granaatappel
  • 2 EAT ME mango's
  • 20 g pijnboompitten
  • 200 g feta
  • 100 g rucola
  • 1 bakje tuinkers
  • sladressing

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan bruin en laat afkoelen in een schaaltje.
  2. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Vervolgens snijd je een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden. Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel de gesneden blokjes uit de mangoschil.
  3. Snijd de bovenkant van de granaatappel af. Snijd door de schil over de nerven. Breek de vrucht open. Haal daarna de granaatappelpitjes uit.
  4. Snijd de feta in kleine blokjes.
  5. Doe de rucola in een schaal en doe hier de mangoblokjes, fetablokjes en granaatappelpitjes bij.
  6. Snijd de tuinkers af en verdeel over de salade.
  7. Besprenkel naar smaak met een sladressing naar keuze.
Enjoy

Meer recepten met granaatappel

Ontbijtbowl met kiwibessen
Ontbijtbowl met kiwibessen
Kiwi carpaccio
Kiwi carpaccio
Poké bowl met mango, avocado en zoete aardappel
Poké bowl met mango, avocado en zoete aardappel
Fruitsalade met ramboetan
Fruitsalade met ramboetan
Poké bowl met mango, avocado en zoete aardappel
Poké bowl met mango, avocado en zoete aardappel

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.