Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Groene asperge-zalmrolletjes

Recept time 20 min.
Recept time 10
Recept time Kookpan

Gemakkelijk en snel te maken, maar wel super feestelijk! Deze groene asperge-zalmrolletjes zijn ideaal als voorgerecht of verrassend hapje.

Ingrediënten

  • 450 g EAT ME groene asperges
  • 2 EAT ME limoenen
  • 500 g gerookte zalm
  • 3 eieren
  • 1 snufje zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de groene asperges. Snijd daarna de onderkant (1-2 cm) van de asperges eraf.
  2. Blancheer de asperges ongeveer 4 minuten in een pan met kokend gezouten water.
    Spoel ze daarna koud.
  3. Kook de eieren 8 minuten en laat ze daarna schrikken met stromend koud water.
    Pel de eieren en spoel ze koud. Snijd daarna ieder ei in 4 partjes.
  4. Wikkel om elke groene asperge een plakje gerookte zalm, op zo'n manier dat de kopjes
    er duidelijk bovenuit steken.
  5. Snijd de 2 limoenen in totaal 8 partjes.
  6. Leg de groene asperges met zalm op een schaal en decoreer met plakjes limoen en partjes gekookt ei.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Zoete aardappel uit de oven
Zoete aardappel uit de oven
Limoen schuimtaartjes
Limoen schuimtaartjes
Bruschetta met granaatappel
Bruschetta met granaatappel
Zoete aardappel uit de oven
Zoete aardappel uit de oven
Crostini’s met avocado
Crostini’s met avocado

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.