Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Groene curry met gamba’s

Recept time 45 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan

Ingrediënten

  • 1 EAT ME habanero peper
  • 1 EAT ME limoen
  • 1 rode ui
  • 1 el groene currypasta
  • 200 g garnalen
  • 250 ml kokosmelk

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de habanero peper zeer fijn en snijd de ui in halve maantjes.
  2. Bak de currypasta in een wok en voeg de kokosmelk toe. Voeg de gamba's en ui toe en gaar in de curry.
  3. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. Serveer de curry met de rijst.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Mangosteen ijsthee
Mangosteen ijsthee
Passiefruit cocktail
Passiefruit cocktail
Thaise tom kha kai soep
Thaise tom kha kai soep
Limoenrisotto met groene mini asperges
Limoenrisotto met groene mini asperges
Gemarineerde ramboetans
Gemarineerde ramboetans

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.