Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Hangop met mango en maracuja

Recept time 480 min.
Recept time 4
Recept time Kookpan

Verwen jezelf met een lekker ontbijtje. Dit ontbijt vergt iets meer voorbereiding omdat het wat meer voorbereidingstijd heeft, maar je levert zeker niet in op smaak.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME maracuja
  • 1 EAT ME mango
  • 2 L yoghurt
  • 40 g kokossnippers
  • 200 g gemengde notenmix

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Leg een schone theedoek in een bolzeef en hang deze in een kom.
  2. Schenk de yoghurt in de theedoek. Zet dit 8 uur in de koelkast zodat het vocht uit de yoghurt loopt.
  3. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Snijd vervolgens een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden. Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel daarna de gesneden blokjes uit de mangoschil.
  4. Houd de helft van de blokjes apart en pureer de andere helft van de mango.
  5. Snijd de maracuja doormidden en lepel het geleiachtige vruchtvlees uit en meng dit met de mangopuree.
  6. Verdeel de helft van de hangop in de schaaltjes en schenk hierop de helft van de mango-maracujasaus. Herhaal dit.
  7. Garneer met de kokos-notenmix.
Enjoy

Meer recepten met mango

Granaatappelsalade met mango en rucola
Granaatappelsalade met mango en rucola
Frozen yoghurt plaat
Frozen yoghurt plaat
Physalis bessen crumble
Physalis bessen crumble
Meloen gevuld met fruit
Meloen gevuld met fruit
Fruitsalade met mangosteen
Fruitsalade met mangosteen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.