Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Havermout met frambozensaus

Recept time 10 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan

Maak voor jezelf een heerlijke warme havermoutpap. Er zijn veel variaties mogelijk met havermoutpap. Zo kan de pap gemaakt worden met plantaardige melk en verschillende toppings. Deze variant met frambozen is onze favoriet!

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME frambozen
  • 400 ml melk (naar keuze)
  • 80 g havermout
  • 2 el water
  • 10 g kokosbloesemsuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Breng de melk in een steelpannetje aan de kook en voeg de havermout toe. Laat al roerend circa 8 minuten koken totdat het goed is ingedikt.
  2. Houd een aantal frambozen apart ter decoratie en doe de rest van de frambozen in een pannetje en verwarm samen met het water en de kokosbloesemsuiker.
  3. Prak de frambozen fijn in de pan en verwarm nog even door totdat er een puree ontstaat.
  4. Verdeel de havermoutpap over 2 schaaltjes en verdeel de frambozensaus erover.
  5. Decoreer met de overgebleven frambozen.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Avocado-tomaat sandwich
Avocado-tomaat sandwich
Physalis jam
Physalis jam
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Havermoutpannenkoekjes met bramen
Havermoutpannenkoekjes met bramen
Yoghurt met gebakken pruimen
Yoghurt met gebakken pruimen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.