Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Havermouttaart met rood fruit

Recept time 90 min.
Recept time 10
Recept time Oven
Recept time Kookpan

Ingrediënten

  • Deeg
  • 150 g havermout
  • 90 g amandelmeel
  • 60 g geraspte kokos
  • 6 el kokosolie
  • 3 el kokosbloesemsuiker
  • 100 ml melk
  • 1 eidooier

  • Vulling
  • 400 ml kokosmelk
  • 200 g witte chocolade
  • 3 blaadjes gelatine

  • Topping
  • 75 g witte chocolade
  • 75 g EAT ME blauwe bessen
  • 75 g EAT ME frambozen
  • 75 g EAT ME bramen
  • 75 g EAT ME rode bessen

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
  2. Meng alle ingrediënten voor het deeg met elkaar totdat er een soepel deeg ontstaat. Vet een ondiep bakblik in. Verdeel het deeg over de bakblik.
  3. Bak de bodem af in circa 15 minuten.
  4. Doe de kokosmelk in een steelpan en verwarm. Voeg de stukjes witte chocolade hieraan toe en laat smelten.
  5. Leg de gelatine in koud water. Knijp de gelatineblaadjes uit en doe dit bij de kokosmelk als de witte chocolade gesmolten is. Laat het mengsel afkoelen.
  6. Stort de taartvulling over de bodem.
  7. Decoreer de taart met de verschillende bessen.
  8. Smelt de witte chocolade. Maak een hoorntje van bakpapier, knip het puntje eraf en giet de witte chocolade hierin. Trek met de witte chocolade strepen over de taart.
Enjoy

Meer recepten met blauwe bessen

Blauwe bessen muffins
Blauwe bessen muffins
Salade geitenkaas en blauwe bessen
Salade geitenkaas en blauwe bessen
Chocolade rotsjes met blauwe bessen
Chocolade rotsjes met blauwe bessen
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Yoghurt met blauwe bessen en bramen
Bosvruchten smoothie
Bosvruchten smoothie
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.