Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Italiaanse ovenschotel

Recept time 50 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Maak een makkelijke en smakelijke Italiaanse ovenschotel. Lekker om baby courgette toe te voegen. Baby courgette blijft lekker knapperig en vol van smaak in de bereiding!

Ingrediënten

  • 200 g EAT ME baby courgette
  • 3 takjes EAT ME basilicum
  • 4 kippenpoten
  • 50 g pancetta
  • 6 tenen knoflook
  • 50 g zwarte olijven
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • 1 tros cherrytomaatjes
  • 2 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Bestrooi de kippenpoten met peper en zout en leg in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie. Bak de kip vervolgens 20 minuten in de oven.
  3. Haal de schaal uit de oven en voeg de baby courgette, de olijven, de knoflook met schil, de pancetta en de trostomaatjes toe. Bestrooi vervolgens met Provençaalse kruiden.
  4. Zet de schaal terug in de oven en bak nog 20 minuten of totdat de kip gaar is.
  5. Was de basilicum en snijd fijn.
  6. Knijp voor het serveren de knoflook uit de schil en verspreid de zachte knoflook over de kip. Bestrooi met basilicum.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Quinoa salade met groene asperges
Quinoa salade met groene asperges
Salade met vijgen en paddenstoelen
Salade met vijgen en paddenstoelen
Habanero curry
Habanero curry
Gambaspies met physalis bessen
Gambaspies met physalis bessen
Bobotie met mango
Bobotie met mango

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.