Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Italiaanse ovenschotel

Recept time 50 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Maak een makkelijke en smakelijke Italiaanse ovenschotel. Lekker om mini courgette toe te voegen. Mini courgette blijft lekker knapperig en vol van smaak in de bereiding!

Ingrediënten

  • 200 g EAT ME mini courgette
  • 3 takjes EAT ME basilicum
  • 4 kippenpoten
  • 50 g pancetta
  • 6 tenen knoflook
  • 50 g zwarte olijven
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • 1 tros cherrytomaatjes
  • 2 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Bestrooi de kippenpoten met peper en zout en leg in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie. Bak de kip vervolgens 20 minuten in de oven.
  3. Haal de schaal uit de oven en voeg de mini courgette, de olijven, de knoflook met schil, de pancetta en de trostomaatjes toe. Bestrooi vervolgens met Provençaalse kruiden.
  4. Zet de schaal terug in de oven en bak nog 20 minuten of totdat de kip gaar is.
  5. Was de basilicum en snijd fijn.
  6. Knijp voor het serveren de knoflook uit de schil en verspreid de zachte knoflook over de kip. Bestrooi met basilicum.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Varkenshaas met gebakken peer en gorgonzolasaus
Varkenshaas met gebakken peer en gorgonzolasaus
Roergebakken peultjes met shiitake en rijst
Roergebakken peultjes met shiitake en rijst
Thaise curry met galanga
Thaise curry met galanga
Frittata met Bimi® en shiitake
Frittata met Bimi® en shiitake
Noedelssalade met papaja
Noedelssalade met papaja

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.