Jalapeño-kaasstengels - EATME Jalapeño-kaasstengels - EATME
  • Jalapeño-kaasstengels

Jalapeño-kaasstengels

Recept time 30 min.
Recept time 6
Recept time Oven

Ga lekker borrelen met een spicy snack. In deze kaasstengel vind je stukjes jalapeñopeper die deze kaasstengel een lekkere bite en een beetje pit geven!

Ingrediënten

  • 4 EAT ME jalapeño pepers
  • 6 vellen fillodeeg
  • 200 g geraspte cheddar kaas
  • 2 el room
  • 1 tl mosterd
  • 1 dl olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Was de jalepeño pepers, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd de pepers in hele fijne stukjes.
  3. Meng de jalapeño met de cheddar kaas, de room en de mosterd.
  4. Bestrijk een filodeeg vel met olijfolie en verdeel een 1/6 van de jalapeñovulling aan de rand van het filodeeg.
  5. Rol het deeg tot de helft op en vouw de buitenste randen naar binnen. Rol vervolgens verder op.
  6. Leg de kaasstengels op een ingevette bakplaat en bestrijk nogmaals met een beetje olie.
  7. Bak in circa 6 tot 8 minuten af.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Avocado
Avocado
Frozen yoghurt bites
Frozen yoghurt bites
Tamarillo gazpacho
Tamarillo gazpacho
Papaja bootjes
Papaja bootjes
Guacamole
Guacamole

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.