Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Kiwano bladerdeegschelpjes

Recept time 30 min.
Recept time 2
Recept time Oven

Een heerlijk zoet gerecht dat je gemakkelijk en snel kunt bereiden, maar toch verrassend is dankzij deze mooie tropische vrucht: de kiwano.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME kiwano (1 voor garnering)
  • 2 takjes EAT ME rode bessen
  • ½ EAT ME limoen
  • 2 el kristalsuiker
  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 1 pakje banketbakkersroompoeder
  • 1 ei

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg in een ovenschaal en bestrijk deze met losgeklopt ei.
    Bak af in circa 17 minuten.
  3. Maak de banketbakkersroom volgens de bereidingswijze op de verpakking.
    Laat de room 5 minuten opstijven in de koelkast.
  4. Snijd de kiwano doormidden en lepel het geleiachtige vruchtvlees uit.
    Meng het vruchtvlees van de kiwano met de suiker.
  5. Snijd de limoen in tweeën. Knijp het sap van een halve limoen uit.
    Voeg het limoensap toe aan het kiwano mengsel. Meng alles goed door elkaar met een spatel.
  6. Vul een spuitzak met room en spuit een grote toef in ieder bladerdeeg bakje.
    Giet de kiwano saus over de room.
  7. Decoreer met partjes kiwano en takjes rode bessen.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Mango-passiefruitmousse
Mango-passiefruitmousse
Mango flensjestaart
Mango flensjestaart
Kiwi juice
Kiwi juice
Zoet gevulde kumquats
Zoet gevulde kumquats
Kokos mojito
Kokos mojito

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.