Kiwano salade  - EATME Kiwano salade  - EATME
Recept time 20 min.
Recept time 2

Maak een frisse salade als bijgerecht en geef er een exotisch accent aan door plakjes kiwano toe te voegen.
De zoete tot licht zure smaak van kiwano past perfect bij deze groene salade.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME Kiwano
  • 1 gele paprika
  • 1 zakje gemengde salade
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 30 g pijnboompitten
  • 1 el azijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 el honing
  • ½ tl mosterd
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de kiwano doormidden en snijd vervolgens in plakjes.
  2. Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snijd daarna in dunne reepjes.
    Halveer ook de cherrytomaatjes.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  4. Maak de honing-mosterd dressing door de azijn, olijfolie, honing en mosterd met elkaar te mengen.
    Roer dit stevig door elkaar met een lepel.
  5. Meng de dressing door de salade en verdeel de salade over de borden.
  6. Verdeel daarna de cherrytomaatjes en paprikareepjes over de borden.
    Leg de plakjes kiwano op de salade en strooi tenslotte de pijnboompitten over het geheel.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gevulde zoete aardappel
Gevulde zoete aardappel
Noedelssalade met papaja
Noedelssalade met papaja
Peulen en aardappel ovenschotel
Peulen en aardappel ovenschotel
Gevulde zoete aardappel
Gevulde zoete aardappel
Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise
Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.