Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Kiwi cheesecake

Recept time 180 min.
Recept time 4
Blender Blender

Ingrediënten

  • 4 EAT ME kiwi's
  • 1 EAT ME limoen
  • ¼ pak Bastogne koeken
  • 100 g roomboter
  • 400 g monchou
  • 50 ml slagroom
  • 100 g poedersuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Maal de Bastogne koeken fijn in een blender of hak de koekjes grof.
  2. Doe de roomboter in een steelpan en laat de roomboter smelten.
  3. Doe de Bastogne koeken bij de roomboter als de roomboter is gesmolten. Meng alles goed door elkaar en haal daarna van het vuur.
  4. Zet 4 kleine ringen op een schone plateau die in de koelkast past. Verdeel de Bastogne koekkruimels over de 4 ringen en druk goed aan. Zet de ringen daarna in de koelkast.
  5. Klop de slagroom op en zet dit daarna even apart.
  6. Klopt nu de monchou met de poedersuiker. Halveer de limoen en knijp het sap uit over de monchou.
  7. Spatel de slagroom bij de monchou.
  8. Schil twee kiwi's, snijd in tweeën en daarna in plakjes.
  9. Haal de ringen uit de koelkast en druk kiwiplakjes tegen de zijkant van de ringen.
  10. Verdeel nu de monchou vulling over de ringen. Laat daarna de taartjes minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  11. Haal na 2 uur de ringen uit de koelkast en haal de taartjes voorzichtig los.
  12. Schil de andere twee kiwi's en snijd in kleine blokjes.
  13. Verdeel de blokjes kiwi over de vier taartjes.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Kurkuma shot
Kurkuma shot
Lychees-bramen granita
Lychees-bramen granita
Carambola limonade
Carambola limonade
Medjool dadelbuideltjes
Medjool dadelbuideltjes
Kwarktaartjes met framboos-aardbei
Kwarktaartjes met framboos-aardbei

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.