Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Kiwi cheesecake

Recept time 60 min.
Recept time 6
Blender Blender

Ingrediënten

  • 4 EAT ME kiwi's
  • 1 EAT ME limoen
  • 150 g Bastogne koeken
  • 50 g roomboter
  • 400 g roomkaas
  • 50 ml slagroom
  • 100 g poedersuiker

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Maal de koekjes fijn in een blender of rol de koekjes in een theedoek en sla fijn met een deegroller.
  2. Doe de roomboter in een steelpan en laat de roomboter smelten. Voeg de gesmolten boter toe aan de koekkruimels en meng goed.
  3. Zet 6 kleine ringen op een bord en verdeel de koek over de ringen met de achterkant van een lepel. Zet in de koeling.
  4. Klop met een mixer de slagroom op en klop in een andere kom de roomkaas met de poedersuiker en het sap van de limoen. Spatel de slagroom door de roomkaas.
  5. Schil twee kiwi's, snijd in tweeën en daarna in plakjes.
  6. Haal de ringen uit de koelkast en druk kiwiplakjes tegen de zijkant van de ringen.
  7. Verdeel nu de roomkaasvulling over de ringen. Laat daarna de taartjes minimaal 2 uur opstijven in de koeling.
  8. Schil de andere twee kiwi's en snijd in kleine blokjes.
  9. Haal de ringen los en decoreer de cheesecake met de blokjes kiwi.
Enjoy

Meer recepten met kiwi

Kiwi pannenkoekjes
Kiwi pannenkoekjes
Couscous met kiwi
Couscous met kiwi
Kiwi-appelsmoothie
Kiwi-appelsmoothie
Kiwi carpaccio
Kiwi carpaccio
Tropische sangria
Tropische sangria

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.